Turkish (Turkiye)English (United Kingdom)

onlinekayit

banner kayitliste

banner_isbank
gsb logo 2019
 
tsf logo_2015
i o   Türkiye Satranç Federasyonu tarafından organize edilen ve 5 Eylül 2017 tarihinden beri Ä°zmir Ekonomi Ãœniversitesi'nde gerçekleÅŸen 16. Ä°zmir Uluslararası Açık Satranç Turnuvası, bugün gerçekleÅŸen ödül töreninin ardından tamamlandı.
  Turnuvanın ödül töreni TSF Yönetim Kurulu Ãœyesi WIM Nilüfer Çınar Çorlulu, MHK Eski BaÅŸkanı Olgun Kulaç, Ä°zmir Ä°l Temsilcisi Mustafa Ulusoy, Ä°zmir Ekonomi Ãœniversitesi Bilgi Ä°ÅŸlem Sorumlusu Aydın Mutlu, hakemler, veliler, sporcuların katılımıyla gerçekleÅŸti.
  Törende konuÅŸma yapan WIM Nilüfer Çınar Çorlulu, turnuvanın uzun yıllardır baÅŸarıyla gerçekleÅŸmesinde emeÄŸi olan herkese teÅŸekkür ederek, derece elde eden sporcuları tebrik etti.
  Derece elde eden sporcuların toplam 20 bin TL ile ödüllendirildiÄŸi turnuva sonunda GM Shanavak Konstantin 9 tur sonunda topladığı 8.5 puan ile ÅŸampiyon olurken, 7.5 puanlı sporcular IM Mert Tılmazyerli ve IM Morteza Darban ise sırasıyla ikinci ve üçüncü oldular. Açık Kategori Ödülleri  DiÄŸer Kategori Ödülleri